Schipbreukeling – Mathieu Charles
nl/

sonsbeek20→24 zoekt vrijwilligers!

20160629_150529.width-864.jpg

Word jij een van onze vrijwilligers tussen kunst en natuur? Meld je nu aan als vrijwilliger voor sonsbeek20→24.

Het wordt een mooie zomer! Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol bij de verbinding tussen de kunstwerken en de bezoekers. Tijdens sonsbeek20→24 sta je bij een informatiepunt of kunstwerk langs de route en geef je de bezoekers informatie over de kunstwerken, de route en de activiteiten die er plaatsvinden.

WIE BEN JIJ?

Jij vindt het leuk om de bezoekers gastvrij te ontmoeten, je deelt graag verhalen en je hebt een hart voor kunst. Je hoeft zeker geen kunstkenner te zijn, maar bent wel geïnteresseerd in het verhaal achter het kunstwerk. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan deze bijzondere tentoonstelling die in het DNA van Arnhem zit. We werken met een online rooster en roostert zelf je diensten in. Om goed op de hoogte te blijven vragen we je om minimaal 3 dagen in de maand mee te doen.

WIJ BIEDEN JOU:

Je wordt onderdeel van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Om je goed te informeren en inspireren organiseren we bijeenkomsten met co-curatoren en/ of kunstenaars en houden we je met nieuwsbrieven op de hoogte. Ook krijg je toegang tot een exclusieve preview voor de opening!

Je maakt van dichtbij mee hoe een grote kunstmanifestatie wordt georganiseerd. 

Wij vinden het erg belangrijk om goed voor je te zorgen, dus wij zorgen voor de lunch, koffie en/of thee. We starten de dag gezamenlijk en tijdens je shift is er altijd iemand om je vragen te beantwoorden.

sonsbeek20→24 vindt plaats van 30 juni tot en met 31 augustus 2021 op meerdere locaties tussen Arnhem centrum en Buitenplaats Koningsweg.

Kort voor de opening organiseren we een speciale rondleiding voor vrijwilligers om je zo goed mogelijk te informeren over de kunstwerken. Er zal (online) ook documentatie beschikbaar zijn over de kunstwerken en je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief met het laatste nieuws voor vrijwilligers van sonsbeek20→24.

GEÏNTERESSEERD?

Meld je aan via deze link.

NOG VRAGEN?

Op 25 mei om 19:30 houden onze vrijwilligerscoördinatoren een online spreekuur op Zoom. Deelnemen? Klik op deze link.

Zie deze link voor antwoord op veelgestelde vragen over sonsbeek2020 en de inhoud van het vrijwilligerswerk.

Voor overige vragen: neem contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren Heleen en Rosalie via vrijwilligers@sonsbeek.org

Deze website gebruikt cookies voor analytische doeleinden.