Schipbreukeling – Mathieu Charles
nl/

the school of narrative dance zoekt performers

20160629_150529.width-864.jpg

We zijn op zoek naar deelnemers die mee willen doen aan een live performance/interventie in de publieke ruimte in Arnhem. In juli en augustus starten we een reeks workshops, zowel online als offline, waarbij we door middel van beweging, collectieve oefeningen, muziek maar ook gesprekken, gedeelde ervaringen, skills en herinneringen, toewerken naar een collectieve dans performance eind augustus als afsluiting van sonsbeek20→24.  Onder begeleiding van ervaren choreografen creëren we een collectieve performance die in teken staat van empowerment, collectiviteit en nieuwe vormen van samenzijn!

VOOR WIE? 

Amateurs en professionals, skaters en spoken word performers, marching bands en zangkoren, jong en oud, werkenden en niet-werkenden, dansers en niet-dansers. Iedereen die na een jaar van nog voortdurende fysieke afstand toch weer sociale nabijheid wil ervaren. Eigenlijk is iedereen met een voorliefde voor collectieve performance en/of iedereen die zichzelf daarin wil ontdekken zeer welkom! Ken je iemand die dit ook interessant zou vinden? Aarzel niet om deze Open Call te delen! 

ACHTERGRONDINFO SOND & MARINELLA

Deze collectieve actie is een editie van The School of Narrative Dance, geïnitieerd door Marinella Senatore, een wereldwijd kunstproject dat al eerder is uitgevoerd in 17 landen en waar duizenden mensen aan hebben meegedaan. En nu in Arnhem! Begeleid door twee choreografen starten we dit proces in juli en augustus met kennismaking en workshops. 

GEÏNTERESSEERD?

Meld je aan via deze link of stuur een e-mail naar schoolofnarrativedance@sonsbeek.org voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Deze website gebruikt cookies voor analytische doeleinden.